Inspectie & Monitoring

Drones zorgen voor lagere kosten en kortere inspectietijden bij bijvoorbeeld dakinspecties of verzekeringsclaims. Zet de E-Vtolbrothers in om de inspectie uit te voeren of luchtfoto’s te verkrijgen om een claim of verzekeringstechnische inspectie uit te voeren. Zet de E-Vtolbrothers in voor een veilige, snelle en kosten efficiënte inspectie, conform de nationale (EU) wetgeving voor drones.

Zet - State of the Art techniek - in en voer inspecties slimmer uit met behulp van Drones

Vraag naar ons scherp geprijsde services

Al onze pakketten met drone & luchtfotografie bevatten standaard tot een uur vliegtijd op locatie. De vlucht zal zo snel mogelijk plaatsvinden, afhankelijk van het weer en uw voorkeur voor een snellere doorlooptijd of onbewolkte lucht. In alle pakketten is Digitale levering zonder extra kosten inbegrepen.

Maatwerk pakket
vanaf €75 p.u.

Door het voordeel van het gebruik van drones in plaats van vliegtuigen of satellieten, beschikt u over de meest actuele (bijna real time) beelden in de hoogste kwaliteit van uw gebouw, om op basis hiervan de beste beslissingen te nemen. Met de optionele integratie van thermische beelden kunt u zelfs inzicht verkrijgen in condities die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Zodoende kunnen problemen eerder gedetecteerd worden wat, en tijd en geld bespaart.

Toepassingen:

  • Hoge resolutie - dakinspectie
  • Inspectie van Infrastructuur
  • Materieelinspectie van Verwarming, Airco, Ventilatie, Telecom
  • Inspectie voor Marketing (o.a. Billboards)

Bepalen van passende databron(en)

Geïnteresseerd in een inspectie van uw gehele portefeuille?

Meer informatie over Drone Services voor structurele inspecties of monitoring van uw vastgoedportefeuille met woningen of kantoorpanden?  Wij bieden op maat gemaakte pakketten voor monitoring, inspectie of bijvoorbeeld verzekeringsvraagstukken.

Offerte of informatie aanvragen

E-Vtolbrothers biedt verschillende Drones Services en adviseert u graag over de mogelijkheden. Indien u aanvullende informatie wenst of een aanbieding voor het uitvoeren van een project wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken. Via het formulier kunt u contact met ons opnemen.

Indien u één van de pakketten wilt bestellen kunt u bij ‘onderwerp’ aangeven om welk pakket het gaat (Basis pakket, Panorama Special, Starters Pakket, Pro Pakket of Premium/maatwerk).

Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Copyright © E-Vtolbrothers 2020