Drone Services voor Architectuur & Constructie

Efficient beheer en overzicht op bouwlocaties door middel van luchtfoto's en dronedata

Architectuur & Constructie

Drone Services zorgen voor efficient en innovatief beheer en monitoring op bouwlocaties. Of het nu gaat om voortgangsrapportages, inspecties of een overzicht voor subsidiedoeleinden en vergunningverlening. Ook worden de luchtfoto’s vaak voor meerdere doeleinden ingezet zoals voor marketing. Drones Services voorzien in data voor 2D Orthomosaics, Grondverzet en volumemetingen, 3D-kaarten en modellen ideaal voor projectmanagement en verschillende GIS-toepassingen

Slimmer meten, monitoren en managen

Waarom de E-Vtolbrothers?

Met jarenlange ervaring in de bouw en logistiek, de mogelijkheid om afhankelijk van de casus meerdere drones, lenzen, camera’s en analyse technieken in te zetten, zijn de e-Vtolbrothers dé professionele partner in de bouw.

Offerte of informatie aanvragen

E-Vtolbrothers biedt verschillende Drones Services en adviseert u graag over de mogelijkheden. Indien u aanvullende informatie wenst of een aanbieding voor het uitvoeren van een project wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken. Via het formulier kunt u contact met ons opnemen.

Indien u één van de pakketten wilt bestellen kunt u bij ‘onderwerp’ aangeven om welk pakket het gaat (Basis pakket, Panorama Special, Starters Pakket, Pro Pakket of Premium/maatwerk).

Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Copyright © E-Vtolbrothers 2020